06-14 426 481 rijkwonen@gmail.com
Selecteer een pagina

Duurzaam en gezond wonen en werken

100% gezonde wandafwerking

Gespecialiseerd in ecologische afwerking van interieurs

Diensten en producten

Persoonlijk advies voor particulieren en bedrijven. Rijk Wonen werkt met het eigen geregistreerde merk BRON, maar ook met de natuurverven van Ressource en Allback. 

Advies voor particulieren en bedrijven

Nieuwbouw of juist renovatie van een oud pand, de expertise is aanwezig. Al meer dan 22 jaar ben ik werkzaam als verftechnisch adviseur.  Ik adviseer en help particulieren en bedrijven om bewuste keuzes te maken in materialen tijdens bouw en renovatie processen.

Verkoop natuurverven

BRON is het eigen door Rick Oppelaar geregistreerde merk voor duurzame wand- en vloerafwerking. Daarnaast ben ik dealer van Ressource  en Alback natuurverf.

Compleet plan voor huis of bedrijf

Als u kiest voor een projectmatige aanpak kunnen we zelfs zorgen voor kwalitatieve schilders en behangers die de wanden voor u behangen met glasvezelbehang en daarna schilderen. 

Waarom kiezen voor Rijk Wonen?

=

Goed advies

22 jaar lange ervaring en passie voor duurzaamheid: advies om in elke ruimte het leef- en werkklimaat te verbteren

=

Projectmatige aanpak

Persoonlijk interieuradvies of een projectplan inclusief een goede schilder/ behanger: bij Rijk Wonen bent u aan het juiste adres. 

=

Duurzame wand- en vloerafwerking

Voor de wandafwerking werkt Rijk Women met glasvezelbehang en natuurverven van BRON, Ressource, Allback, Clayfix en Ecotec. 

Vloeren: BRON biovloeren

=

Dealer natuurverf

De verven van BRON, Ressource en Allback zijn te koop bij Rijk Wonen. Na afspraak kunt u de verf afhalen in de showroom.  

Wat klanten zeggen

Ik had er eigenlijk nooit zo op gelet hoe slecht verf voor het milieu is. Maar toen ik de babykamer wilde schilderen ging ik me er eens in verdiepen. Ik wilde natuurlijk het beste voor die kleine man. Rick gaf me veel nuttige en vooral ook praktische adviezen. Het is allemaal prachtig geworden. Bedankt Rick! Ik ga je zeker aanbevelen. 

Ellen

Heemstede

Na een gepassioneerd gesprek met Rick Oppelaar kun je niet anders dan zijn ecologische produkten meer gaan gebruiken! Deze man heeft zoveel kennis en kunde van zijn vak dat je met elke vraag een eerlijk antwoord krijgt.

Karin

Heemskerk

Maak nu een afspraak

Contact Rijk Wonen

Adres

Kromme Spieringweg 430 C 
2141 AN Vijfhuizen 

Openingstijden

Alleen op afspraak

Email

rijkwonen@gmail.com

Telefoon

06-14 426 481

Noord Holland