06-14 426 481 rijkwonen@gmail.com
Selecteer een pagina

Projectinrichting

ontvangsruimte Rijk Wonen Haarlemwol-in-interieur

Uw kantoor is uw visitekaartje.

Het interieur is medebepalend voor de identiteit van uw bedrijf.  De uitstraling die deze identiteit weergeeft is van belang op de indruk die uw bedrijf achterlaat op bestaande en potentiële klanten. Een goede projectinrichting is daarom van het grootste belang.

Uiteraard speelt de keuze van de inrichting, bij dit beeldvormingsproces, een grote rol.  Maar dit geldt niet alleen voor uw klanten, maar ook voor u en uw medewerkers.

70% van ons leven brengen we gemiddeld door op het werk. Het is dus erg belangrijk dat we ons er thuis voelen en dat onze werkomgeving alle comfort biedt die we wensen.

Behalve de materialen en de inrichting spelen ook kleuren een grote rol. Het is niet voor niets dat grote ketens als de Praxis hebben gekozen voor rood en geel (goedkoop en voor de hele familie). Ikea gaat voor blauw en geel (betrouwbaar en gezellig voor de hele familie). Met de uitgebreide kleurenscala’s van onze verven zit er vast iets voor u bij.  van

Projectinrichting

Gaat u voor trendy, exlusief, strak, modern, tijdloos, zakelijk, warm? Voor elke stijl is er een passende oplossing.

Wij hebben ons toegelegd op ecologische verven van Allback en Ressource. Als specialisten op dit gebied adviseren wij u graag. 

Wat doen wij nog meer ?

Naast buitenschilderwerk doen wij ook al het binnenschilderwerk en behangwerk, wandafwerking met RESSOURCE kalkverf technieken en stoffering van interieurs met voornamelijk natuurlijke materialen. Neem een kijkje bij onze projecten. Komt u vrijblijvend inspiratie opdoen in onze showroom.

 Bel voor een afspraak: 06-14426481 of laat uw telefoonnummer achter. Dan bellen wij u.

Ja, bel me

 [contact-form-7 id=”430″ title=”Bel me”]