06-14 426 481 rijkwonen@gmail.com
Selecteer een pagina

Raamdecoratie

U heeft een ruimte prachtig ingericht, maar nog niets voor de ramen. En dat is niet zo gek, want er zijn zo veel mogelijkheden dat het moeilijk kiezen is. Want, waar moet u op letten? Raamdecoratie: gordijnen, luxaflex, rolgordijnen, vouwordijnen? Kosten? Materiaal?

Gaat u voor functioneel of voor design? Of voor een combinatie van beide?
Is het puur ter verfraaiing van uw interieur?
Moet het de zon buiten houden?
Wilt u wat meer privacy?

Zonwerende producten

Zonwerende producten zijn zó veelzijdig, dat ze ieder interieur nét dat extra persoonlijk tintje geven. Door de bijna eindeloze variëteit aan materialen, kleuren en dessins, kan iedereen zijn eigen sfeer creëren. Of dat nu zakelijk, tijdloos, klassiek, romantisch, design of modern is. Door te spelen met kleuren, materialen en richtingen ontstaan er verrassende combinaties voor een optimale zonwerende oplossing in comfort en kwaliteit voor vrijwel elk type gebouw of woning.

Door de keuze uit diverse collecties van gerenommeerde fabrikanten zijn er zoveel mogelijkheden dat de keuze vrijwel onbeperkt is.

Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Wij adviseren u graag. Kom langs in onze winkel. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen: 06-14 426 481

meer info