06-14 426 481 rijkwonen@gmail.com
Selecteer een pagina

Allbäck lijnolieverf

Albäck blikken Allbäck lijnolieverf  is oplosmiddelvrij.

Allbäck lijnolieverf is een verf uit Zweden op basis van lijnolie. De producten van Allbäck zijn 100% oplosmiddel vrij en daardoor volledig milieuvriendelijk. De verf is leverbaar in meer dan 30 kleuren die gemaakt zijn uit natuurlijke aarde- en mineraalpigmenten, waaronder de oorspronkelijke Zweedse kleuren, en zelfs de traditionele Haarlemse kleuren zijn in het kleur pallet aanwezig, zoals grachten groen en bentheimer geel. Ideaal voor het schilderen van de vele historische panden die Haarlem rijk is.

Deze verf is geschikt voor zowel binnen als buiten en is zeer zuinig in gebruik, en heeft een extreme levensduur ( 15 tot 30 jaar ). Allbäck verf is toepasbaar op diverse ondergronden, zoals onbehandeld en reeds geschilderd met een alkydhars verfsysteem, metaal en kunststof.  De verf heeft een half glanzende uitstraling.

Allbäck lijnolieverf : goed voor mens en natuur!

Van de collectie Allbäck Verven kunt u de verf rechtstreeks bij ons bestellen.

Wij kunnen de verf dan eenvoudig naar u opsturen. Afhalen in onze showroom kan ook. Dan bespaart u de verzendkosten.

Een liter is goed voor 20 m2.

Allbäck kleuren

Dit zijn de kleuren:

 

Allbäck kleurenwaaier

Het ligt aan de scherminstellingen hoe kleuren worden weergegeven. Wilt u de daadwerkelijke kleuren zien, dan is het een goed idee om de kleurenwaaier te bestellen. Prijs van de officiële kleurenwaaier : € 9,90.

Kleurenwaaier Allback

Kleurenwaaier Allback

[cryout-button-light url=”http://www.rijkwonen.com/allback-kleurenwaaier-bestellen”]Kleurenwaaier bestellen[/cryout-button-light]